Praktisk informasjon

1. Hvor lenge har jeg tilgang til kurset?

Kurset er tilgjengelige i 48 timer fra betaling er registrert. Vi anbefaler derfor alle som ønsker kjøpe kurstilgang å planlegge med innkjøp av råvarer og med matlaging. 

2. Hvor finner jeg meny og handleliste? 

I kursoversikten er velkomstbrevet satt introduksjonsmessig. Øverst i høyre hjørne vil vedlegg ligge klart for å laste ned. Her vil du finne: utstyrsliste, meny og oppskriftshefte. Handleliste ligger alltid tilgjengelig gratis, slik at du kan gjøre innkjøp før du starter kurset.

3. Betaling

Kulinarisk Akademi bruker STRIPE som betalingsløsning og dette er trygt.

4. Gavekort

Ønsker du kjøpe gavekort til forhåndsinnspilte kurs må dette gjøres via mail.
Har du gavekort fra oss fra før, så må du også kontakte oss på mail for å få en egen kode som fungere på denne platformen. Desverre så jobber ikke de platformene i samme system.
booking@kulinariskakademi.no 

5. Kan jeg få tilgang til kursmateriale før jeg kjøper kurset? 

Nei, kursmateriale er lagt til kurset og vil vises når du åpner kurset. Handleliste er alltid tilgjengelig og gratis til alle våre kurs, Oppskriftsheftet blir tilgjengelig for nedlasteing når kurs er kjøpt.
Dersom du vil ha meny og generell informasjon om gjennomførelse før du kjøper et kurs kan du finne dette på våre nettsider i kurskalender eller under våre kurs i kurskatalogen 

6. Hvem kan jeg kontakte? 

Dersom noen spørsmål oppstår, eller du trenger teknisk hjelp, så skal du kontakte Kulinarisk Akademi, du finner informasjon på vår nettside som er linket her.
Send oss e-post her: booking@kulinariskakademi.no
Ring oss til telefon nummer: 23 23 15 80 (09:00-17:00 man-fre)
Created with