Digitale mat- og vinkurs
med
Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi lanserer digitale mat og vinkurs, som er tilgjengelige alle dager i året. Vi vil tilby mat og vinkurs som er forhåndsinnspilte fra forskjellige verdenskjøkken under veiledning fra OL-mestere eller en Master Of Wine.

VI ØNSKER Å SPRE MAT- OG VINGLEDE.
Write your awesome label here.

Kursinformasjon

Etter du har kjøpt tilgang til ønsket kurs vil kurset og oppskriftsheftet være tilgjengelig i 48 timer. Handlelisten ligger til en hver tid tilgjengelig under hvert kurs slik at du kan planlegge innkjøpene i god tid. 
I kursene brukes hovedsakelig utstyr som er tilgjengelig i de fleste privathjem og råvarene til kurset kan stort sett handles i din lokale matvarebutikk. Råvarene til matlagingskursene koster totalt ca. 1000,- for 4 personer, mens ost og vin vil koste ca. 2000,- for fem flasker vin og fem oster til 4 personer. 
Vel bekomme! 
Våre kursholdere

Om oss: 

Kjell Patric Ørmen Johnsen
Kokk
Kjell Patrick kommer fra Drammen. Han studerte først økonomi og administrasjon på BI før han fant ut at det var kokk han egentlig ville bli. Han har blant annet jobbet på Renaa Restaurant, Restaurant Credo og drevet cateringfirmaet CWD. Kjell Patrick har jobbet seg opp hele veien til gull i NM i 2017 og ledet det norske kokkelandslaget som ble olympisk mestere i 2020.
Heidi Iren Hansen
Vinansvarlig/Master Of Wine
Heidi kommer fra Trøgstad, og er vår desidert største vin-nerd. Hun bestod vinkelnereksamen som best i klassen i 2009, og tok WSET Diploma in Wines and Spirits på Kulinarisk Akademi i 2013. Hun har blant annet jobbet som sommelier på Norske Selskab og restaurantsjef på Hotell Refsnes Gods. Hun har også tre pallplasser i norsk- og nordisk mesterskap for sommelierer. Heidi har nylig bestått det mest prestisjetunge vinstudiet i verden, Master of Wine.
Kristoffer Westvik Lofnes
Kokk
Kristoffer kommer fra Måløy som ligger ytterst i Nordfjorden i Vestland fylke. Etter læretid på Lucullus Restaurant i Bergen flyttet Kristoffer til Stockholm. Der jobbet han fem år, først som assisterende kjøkkensjef på Restaurant Yolo så var han kjøkkensjef for et eventbyrå han selv eide. Den siste tiden i Stockholm var han med å starte opp Etoile hvor han jobbet som Pastry Chef. Kristoffer er også en del av kokkelandslaget, som nylig tok hjem et olympisk gull.

Våre kurs

Created with